Vassall Community Centre

Vassall Community Centre, Fishponds
Project carried out whilst at Studio KAH

.

Shortlisted for an invited competition: Scheme design for a new building as an extension of the Vassal Conference Centre. This was to be a flagship for accessible design and to expand the range and flexibility for office and event space for the organisation. The concept of a ‘Long shed ‘ aimed to bring a new identity to the unassuming single storey existing building. Accommodation consisted of managed workspace, flexible performance/hall space café arts therapy studio and new external courtyards and gardens.

Approximate Value £4m

.
VA-01

Vassall Community Centre: proposed entrance view

VA-02

Vassall Community Centre: proposed hall section

VA-03

Vassall Community Centre: proposed aerial view

VA-04

Vassall Community Centre: proposed plan

VA-05

Vassall Community Centre: proposed courtyard café

VA-06

Vassall Community Centre: proposed courtyard view