House in Lyncome Vale

House in Lyncome Vale, Bath
Project carried out whilst at Studio KAH

.

A full feasibility study to convert an existing 70’s house into a contemporary home with connecting gardens. The preferred concept was to create a new long gallery to the back of the house that connected to the rear garden as a split level, and to form a new front entrance with additional accommodation above. The character of the house would be transformed ; re-clad in timber and metal .

Approximate value £800k

.
LV-01

House in Lyncombe Vale: proposed front view

LV-02

House in Lyncombe Vale: existing front view

LV-03

House in Lyncombe Vale: proposed rear view

LV-04

House in Lyncombe Vale: existing rear view

LV-05

House in Lyncombe Vale: proposed through kitchen dining

LV-06

House in Lyncombe Vale: proposed through games room